Web- és Raktáráruház +36 (20) 222-7981

Ne maradj le ajánlatainkról!

Ezen az oldalunkon a Hyundai Barkácsgépek webáruház és a Hyundai barkácsgépek kizárólagos haza forgalmazója a Devon Imp-Ex Kft. hírlevelére a havonta megjelenő Hyundai Barkács Magazin email verziójára a Hyundai Barkács e-Magazinra iratkozhat fel, vagy itt törölheti regisztrációját is.

A hírlevélben a legfrisebb barkácsolási ötleteket, megoldásokat és legújabb akcióinkat, kedvezményeinket olvashatja. Továbbá hírlevelünkben rendszeres, csak a Hyundai Barkács e-Magazin olvasóinak szánt exkluzív kedvezményeket is talál.


Feliratkozás Hyundai Barkács e-Magazinra

Hírlevelünk által értesülhet aktuális akcióinkról, ajánlatainkról, nyereményjátékainkról és számos érdekes barkácsolási tippről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesülhessen!

>> Feliratkozás


Leiratkozás Hyundai Barkács e-Magazinról

Sajnáljuk, hogy a lemondás mellett döntött. A leiratkozáshoz, kérjük, írja be az alábbi mezőbe e-mail címét, és kattintson a küldés gombra! Ha esetleg meggondolná magad, bármikor fel tud iratkozni újra.

>> Leiratkozás


Tárolt adatok lekérése

Amennyiben előzetesen már felíratkozott a Hírlevélünkre, jelentkezett játékainkra, vagy regisztrált a Hyundai Klubba, kérheti tárolt adatainak lekérdezését is. Az alábbi linkre kattintva a tárolt emailcímét megadva, a tárolt emailcímre kiküldjük az emailcímhez kapcsolódóan tárolt adatokat.

>> Lekérdezés