Web- és Raktáráruház +36 (20) 222-7981

Használati útmutató
Kézikönyv


Hyundai HYD-8115-18VA-Li Akkus sarokcsiszoló 1db akku+töltő

32990
db
Még 7 DB Raktáron
Kosárba
Értesítsen akció esetén
Tulajdonságok
  • Teljesítmény (W):
  • Áramfelvétel: 18V/3000mAh
  • Fordulatszám (ford./perc): 2000/8000
  • Korong átmérője (mm): 115
  • Menet : M14
  • Vibráció (m/s²): 1,5
  • Zajszint: Lpa, Lwa, K (dB): 82.7/93.7/3
  • Doboz méret (mm): 440X275X135
  • Súly (kg): 2.1/4
  • Egyéb tulajdonság: Szénkefe mentes motor

 A Hyundai 8115 18VA-Li egy hosszabb kialakítású, akkumulátoros, könnyűsúlyú sarokcsiszoló. A Hyundai termékcsalád mindig is a legkiválóbb minőségű gépeket nyújtotta a barkácsolni kívánó vagy félprofesszionális munkát végző ügyfeleinek. Ez a Hyundai 8115 18VA-Li akkumulátoros sarokcsiszolónál sincs másképp.
Manapság egyre elterjedtebbek az akkumulátoros gépek a sarokcsiszolók körében is. Ez nem véletlen, hiszen hatalmas rugalmasságot nyújt, mind otthoni munkálatok és barkácsolás közben, de akár útitársként is magunkkal hordozhatjuk megbízható gépünket. A HYUNDAI 8115 18VA-Li egy 18V-os, 3000mAh-es akkumulátorral van ellátva. Az akkumulátor mindössze 2 órányi töltése után egy órányi munkavégzésre alkalmas. A gépen található kis panelen láthatjuk a töltöttségi szintet és akár válthatunk 8000/perces és 2000/perces fordulatszám között.
Japán fejlesztésű motorjának köszönhetően megfelelő üzemeltetés mellett hosszú élettartamot ígér. A motor nagyobb biztonságának érdekében kétlépcsős bekapcsolással rendelkezik. A kézre eső kapcsoló hátsó részének lenyomásával és ennek egyidejű előre tolásával történik. Könnyű súlya és az akkumulátorról való üzemeltetése mellett megtartottuk a megfelelő teljesítményt, annak érdekében, hogy az otthoni feladatokat gyorsabban és mobilitás szempontjából is könnyebben teljesíthessük.  8000/perces fordulatszámból kifolyólag egyszerűen átvághatunk akár vastagabb fémeket is, mindemellett szinte elhanyagolhatóra csökkentett kibocsátott rezgéssel egyáltalán nem fárasztja a kezet, hosszabb feladatok elvégzése alatt sem. Keményebb összetételű tárgyak vágásakor, károk elkerüléséhez, lassúlás, vagy esetleges túlterhelés észlelésekor pihentessük egy kicsit gépet, a motor élettartamának rövidítésének elkerüléséhez. Alacsony súlya és kis mérete remek mobilitást kölcsönöz, melyet a robosztus kialakítása még könnyebbé varázsol. Markolata egész részén, gumiborítás található, mely meggátolja a kéz elcsúszását és csökkenti az izzadást, így növelve a biztonságot. A gép alján található kis LED lámpa lehetővé teszi a kivilágítás nélküli, esti munkálatokat is. Valamint, annak érdekében, hogy gépünket nagyobb biztonságban tudhassuk, a gép aljára szerelt szíjjal csuklóinkhoz erősíthetjük. Kétállású, tartozék fogantyúja mindkét oldalra felszerelhető, így lehetővé teszi a jobb, illetve balkezes munkálatok megkönnyítését. Ennek felszerelése igen egyszerű módon történik, nincs más dolgunk, mint egyik oldalról a másikra átcsavarni. A korong körüli védőburkolat állása 360 fokban állítható. Ennek fokozatmentes állítása az azt rögzítő csavar lazításával tehető lehetségessé. Ez biztosítja saját védelmünket minden szögből való munkavégzés közben. A gépbe 115mm-es korong való, melynek rögzítője egy m14-es 16mm-es orsó, mit a hozzátartozó kulccsal pillanatok alatt lehet cserélni. A gép elején lévő gombot lenyomva rögzítjük az orsó helyzetét, ezt követően a tartozék kulccsal könnyen lecsavarozhatjuk az orsó alsó részét és belehelyezhetjük a korongot. Ezután visszacsavarozzuk az alsó elemet, majd a kulccsal rászorítunk.

A HYUNDAI 8115 18VA-Li sarokcsiszolóval valószínűleg minden otthoni, vagy hobbibarkácsoló megtalálja majd a közös hangot.